35 kinesiske forskere klar til at udbrede PBL-modellen i Kina

25. januar blev der afholdt dimmisionsfest for deltagerne i programmet ”Excellence for Educational Change – A program for PBL and Pedagogy Innovation”. 35 kinesiske forskere fra 14 universiteter er nu klar til at udbrede PBL-modellen i Kina. Prorektor Inger Askehave deltog i dimissionsarrangementet.

Lagt online: 02.02.2018

Torsdag d. 25. januar blev der afholdt dimmisionsfest for deltagerne i programmet ”Excellence for Educational Change – A program for PBL and Pedagogy Innovation” arrangeret af The Aalborg Centre for Problem Based Learning in Engineering, Science and Sustainability, Institut for Læring og Filosofi og Confucius Institute of Innovation & Learning at AAU.

Gruppen bestod af 35 kinesiske forskere fra 14 forskellige universiteter i forskellige provinser i Kina. Det seneste halve år har deltagerne lært om Aalborg PBL-modellen og står nu overfor den store opgave at implementere PBL på deres respektive hjemuniversiteter. Målet er, at der følges op på implementeringen af PBL i fremtiden gennem forskningsaktiviteter.