Tatiana Chemis forskning viser, at kreative processer styrker læring

Kreativitetsforsker Tatiana Chemi sætter flot punktum for stort skoleudviklingsprojekt på Fyn. Tatiana har over halvandet år analyseret ni forskellige åben skole kunst- og kulturforløb på fynske skoler.

Lagt online: 20.06.2017

8. juni stod Tatiana i spidsen for konferencen Kulturens Laboratorium – æstetiske læreprocesser i partnerskaber, der fandt sted i Odense. Her blev den nyeste forskning om æstetiske læreprocesser i partnerskaber mellem skoler, kunstnere og kulturinstitutioner præsenteret.

Arrangør af dagen var Kulturens Laboratorium under Kulturregion Fyn, som er et samarbejde mellem ni fynske kommuner og Kulturministeriet. Kulturens Laboratorium er til for at styrke det fynske kulturliv og blandt meget andet se på, hvordan det kan bruges mere i skolerne.

Du kan læse mere om resultaterne af forskningsprojektet:

Kontaktoplysninger:

Tatiana Chemi, lektor