AAU logo
Informationsmøde om It, Læring og Organisatorisk Omstilling, ILOO

Informationsmøde om It, Læring og Organisatorisk Omstilling, ILOO

Overvejer du at søge ind på Kandidatuddannelsen i It, læring og organisatorisk omstilling med opstart i efteråret 2019? Så kom til informationsmøde, hvor du kan høre mere om netop denne kandidatuddannelse. Se mere på www.iloo.aau.dk

Tidspunkt

07.02.2019 kl. 16.30 - 18.00

Beskrivelse

vælg en relevant digital kandidatuddannelse efter din bachelor eller professionsbachelor

ILOO er for dig, der ønsker at blive klædt på til den digitale fremtid. På ILOO-uddannelsen lærer man at anvende de nyeste digitale teknologier til at designe og lede digitalt baserede lærings- og omstillingsprocesser. 

På informationsmødet får du et grundigt indblik i ILOO-uddannelsen, det faglige indhold, hverdagen på studiet og de mange spændende undervisningsformer.

To af uddannelsens faste undervisere, professor Elsebeth Korsgaard Sorensen og lektor Anders Kalsgaard Møller, holder oplæg. De fortæller om opbygningen af kandudatuddannelsen og det faglige indhold. Derudover vil der være snak om opgaver og projekter, herunder den problembaserede læringsform, som vi anvender på AAU.

Du vil også kunne møde Mads, der blev færdig i 2017. Han vil fortælle om sine erfaringer på arbejdsmarkedet som færdiguddannet ILOO'er.

Alle er velkomne!

Du må meget gerne tilmelde dig (af hensyn til antal kaffekopper og stole) - men det er ingen betingelse. Skriv til studiesekretær Merete Nielsen, mni@learning.aau.dk

 

VEJledning

Du er også velkommen til at stille spørgsmål om studiet eller om arrangementet hos vores studievejledning. 
Skriv til: iloostudentervejl@learning.aau.dk

 

Arrangør

Aalborg Universitet, Kandidatuddannelsen i It, Læring og Organisatorisk Omstilling

Adresse

Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, 9220 Aalborg Ø - lokale 5.149

Mere information

www.iloo.aau.dk