AAU logo
Konference: At møde verden med undren

Konference: At møde verden med undren

Resultat af 3-årigt forskningsprojekt i Vejle sætter fokus på den eksistentielle dimension i innovation og organisationsudvikling! Nye begreber som ’eksistentiel resiliens’, ’eksistentiel innovation’ og ’undrings- og meningsdreven tænkning’ flytter horisonter og skaber mere meningsfuldt arbejdsliv.

Tidspunkt

05.09.2018 kl. 08.30 - 15.00

Beskrivelse

om konferencen

Programmet for konferencen veksler mellem oplæg og workshops med konkrete øvelser i den undrende tilgang og små underfundige indslag. Hovedtalere og workshopholdere vil være Finn Thorbjørn Hansen og den svenske innovationsforsker Åsa Öberg. Sidstnævnte har i flere år arbejdet med ’meaning-striving innovation’ i store internationale virksomheder, men senest også i offentlige non-profit organisationer.

Konferencen henvender sig til ledere og medarbejdere i offentlige og private organisationer, konsulenter, undervisere, entreprenører og borgere, som søger inspiration og konkrete redskaber til innovationsarbejdet eller som ganske enkelt ønsker at styrke ’menings- og livskvalitetsdimensionen’ i arbejdslivet.

Tid og sted

5. september 2018 i Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle, kl. 9-15.00 (morgenmad 8.30 - 9.00).
Konferencen foregår i konferencelokalet Pakkeriet.

Pris og tilmelding

Inkluderet i prisen for konferencen er bogen At møde verden med undren samt morgenkaffe og croissant, frokost og eftermiddagskaffe. Pris: 600 kr.

Tilmelding og betaling senest 29. august på https://spinderihallerne.nemtilmeld.dk/70/
Tilmelding foregår efter først til mølle princippet.

Kontaktperson: Eva Sommer Hansen
Mail: evsha@vejle.dk

invitation og program se finn thorbjørns nye bog: at møde verden med undren