AAU logo
Festlig masterdimission ved Institut for Læring og Filosofi

Festlig masterdimission ved Institut for Læring og Filosofi

Fredag 25. januar var der stor masterdimission i kantinen på Kroghstræde 3, hvor Institut for Læring og Filosofi har til huse. 150 personer var samlet for at fejre de ca. 80 studerende, der netop har afsluttet deres to-årige uddannelsesforløb. Mastergraden blev givet til dimittenderne på Master i Læreprocesser, Master i Innovation og Kreativt Læringsdesign, Master i Organisatorisk Coaching og Læring samt Master i Ledelses- og Organisationspsykologi.

Lagt online: 30.01.2019

Studienævnet for efteruddannelse på Institut for Læring og Filosofi var værter ved et eftermiddagsarrangement for de mange  nyudsprungne masters. De blev fejret med fællesspisning, musik, festtaler og fotografering. Der var taler af koordinatorerne for de fire masterhold. Nedenfor holder lektor Tatiana Chemi tale for den første masterårgang på Innovation og Kreativt Læringsdesign. 

Billede af Tatiana Chemi der holder tale  Billede af musikerne til masterdimission

 

Master i Innovation og Kreativt Læringsdesign 

Gruppebillede af master i innovation og kreativt læringsdesign


Master i Læreprocesser

Gruppebillede af master i læreprocesser


Master i Organisatorisk Coaching og Læring

Gruppebillede af master i organisatorisk coaching og læring


Master i Ledelses- og Organisationspsykologi

Gruppebillede af master i ledelses- og organisationspsykologi

 

Yderligere information om masteruddannelserne

Ud over ovennævnte fire masteruddannelser, der har studiestart i foråret, udbyder instituttet yderligere to masteruddannelser, som har studiestart i efteråret:

Endelig udbydes Masteruddannelsen i IT, der er et fleksibelt forløb, hvor man læser et semester (en fagpakke) ad gangen. Instituttet udbyder fagpakker på linjen i Organisation. Næste fagpakke i rækken er 'Online ledelse, læring og organisation' med start i efteåret 2019. www.mito.evu.aau.dk

nyheder

Se listen