AAU logo
Forskere fra Institut for Læring og Filosofi deltager på Folkemødet 2018

Forskere fra Institut for Læring og Filosofi deltager på Folkemødet 2018

En række forskere fra Institut for Læring og Filosofi deltager på Folkemødet, der finder sted i dagene 14. - 17. juni i Allinge på Bornholm. Fx deltager Rikke Ørngreen og en række forskere fra Forskningscentret for Video og Center for Ungdomsforskning. På Folkemødet præsenterer de projektet DEN GODE OVERGANG - om at forstå og designe gode flytte-overgange for unge.

Lagt online: 12.06.2018

Institut for læring og filosofi

Et udpluk fra programmet fortæller, at Niels Ulrik Sørensen deltager i debatten 'Hvordan får vi ungdommen til at sige PYT?'. 

BESKRIVELSE: Hvilke konsekvenser har det for de unge, at de har (alt) for store forventninger til dem selv? Det mødes lektor Niels Ulrik Sørensen fra Center for Ungdomsforskning ved Institut for Læring og Filosofi med Jens Philip Yasdani, formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Charlotte Mouyal, ungecoach og ekspert i unges mentale styrke, og Julie fra tv-programmet "De perfekte piger"  for at tale om. Arrangementet finder sted lørdag kl. 10.30-11.30 i D10 - Villa det gode liv.

Niels Ulrik Sørensen deltager desuden i debatten 'Gør præstrationssamfundet de unge syge?'.

Noemi Katznelson deltager i debatten 'Børn og unge er stressede: Hvad kan vi gøre i dagtilbuddene?' og i debatten '(Ud)dannelse i fremtiden'. Desuden deltager hun i debatten 'Presser vi vores børn og unge i uddannelsessystemet?'.

Antroprologerne Maja Hojer Bruun, Astrid O. Andersen, Adrienne Mannov deltager i 'Engineer the Future-teltet' 14. juni kl 15:30-16:15. Her skal de tale om smarte systemer og datasikkerhed og om deres nye forskningsprojekt SECURE.
https://lnkd.in/ejXNNFi

 

deltagelse af humanistiske forskere på folkemødet 2018

Det Humanistiske Fakultet har lavet et overblik over, hvilke humanistiske forskere, der har valgt at deltage i årets folkemøde. Det kan du læse om ved at følge linket nedenfor, ligesom du kan læse om de debatter forskerne deltager i.

Se folkemøde-boksen her: http://www.fak.hum.aau.dk/

Læs artiklen: http://www.fak.hum.aau.dk/samarbejde/folkemoedet2018/
 

AAU på Folkemødet

Flere end 100.000 mennesker og over 1.000 foreninger, virksomheder, organisationer og politiske partier deltog i Folkemødet i 2017, heraf deltog omkring 60 deltagere fra AAU. 

Aalborg Universitet deltager igen i år både med en central stand og med deltagelse af mange forskere - læs herom i AAU's seneste nyhedsbrev AAU Inside.
 

nyheder

Se listen