Instituttet har fået en ny hjemmeside: KIDS 0-18 Kvalitet i Dagtilbud og Skole

Hjemmesiden KIDS 0-18 er primært rettet mod lærere, pædagoger, dagtilbuds- og skoleledere, som vil få præsenteret projekter og nyheder mv. om instituttets forskning inden for dagtilbuds- og skoleområdet.

Lagt online: 30.04.2019

KIDS 0-18

Den nye hjemmeside samler den forskning, der foregår på dagtilbuds- og skoleområdet, og siden retter sig primært mod praktikere. Hjemmesidens overordnede formål er at bringe forskning tæt på dagtilbuds- og skoleområdet. Hjemmesiden skal blandt andet give et oveblik over den forskning, der foregår på instituttet på dagtilbuds- og skoleområdet, præsentere kommende arrangementer og seneste nyheder samt fortælle om forskellige samarbejdsmuligheder.

Hjemmesidens fotos er taget på Øster Hornum Børneunivers.

Gå til hjemmesiden her

Redaktionen

Der er nedsat en redaktionsgruppe, der mødes 4 gange om året.

Redaktionsgruppens medlemmer er:

• Eva Brooks
  • Tatiana Chemi
  • Lars Bang Jensen
  • Line Skov Hansen
  • Pia Guttorm Andersen
  • Maja Højslet Schürer
  • Helle Gjerløv Møller

Følg KIDS 0-18

Det er muligt at følge KIDS 0-18 på LinkedIn og Facebook
LinkedIn her
Facebook her

Konferencer

Der arbejdes på at stable to KIDS 0-18 konferencer på benene. En skolekonference i efteråret 2019 samt en dagtilbudskonference i foråret 2020.

Kontaktperson: Helle Gjerløv Møller hgm@learning.aau.dk