Katznelson og Louw skal til åbent ekspertmøde i Folketingets Undervisningsudvalg og præsentere resultaterne af deres seneste udgivelse "Karakterbogen"

Den netop udgivne bog "Karakterbogen : Om karakterer, læring og elevstrategier i en præstationskultur" af Arnt Louw og Noemi Katznelson har resulteret i en invitation til at deltage i et åbent ekspertmøde i Folketingets Undervisningsudvalg. Ved ekspertmødet er undervisningsminister Merete Riisager (LA) blevet bedt om at forholde sig til bogen konklusioner. De to forfattere er tilknyttet CeFU – Center for Ungdomsforskning på Institut for Læring og Filosofi på Aalborg Universitet, campus København.

Lagt online: 30.08.2018

Karakterbogen er en ny bog, skrevet af  centerleder og professor Noemi Katznelson og lektor Arnt Louw. Bogen handler om lærings- og præstationskulturen på ungdoms­uddannelserne. Den stiller skarpt på elevernes strategier i mødet med uddannelserne og undervisningen og på elevernes oplevelser af det at være en del af læringskulturen på uddannelserne.