Mette Buchardt ny professor i uddannelsesforskning og pædagogik

Det Humanistiske Fakultet har netop ansat Mette Buchardt til professor ved Institut for Læring og Filosofi. Mette har de seneste fem år har været ansat som lektor samme sted.

Lagt online: 06.12.2018

Mette Buchardt overtager ledelsen af den 30 mand store forskningsgruppe ’Center for Uddannelses- og Evalueringsforskning’ efter professor Palle Rasmussen, der går på pension ved udgangen af februar 2018.

Mette Buchardt er cand.theol. fra Københavns Universitet, hvorfra hun også har en ph.d.-grad i teoretisk pædagogik.

Hun forsker i velfærdsstaten, dens uddannelsessystem historisk set - og med blik på fremtidige udfordringer. Hendes forskning bevæger sig interdisciplinært mellem curriculumstudier, velfærdsstathistorie og historiske religionsstudier.

Mette Buchardt skal fremover stå i spidsen for et dynamisk forskningscenter, der gennem det sidste årti har markeret sig nationalt og internationalt i uddannelsesforskning set i et policy-perspektiv.

YDERLIGERE INFORMATION