Professor Noemi Katznelson træder ind i bestyrelsen for VIA University College

Noemi Katznelson, der er professor og forskningsleder ved Center for Ungdomsforskning hos Aalborg Universitet, er nyt medlem af bestyrelsen for VIA University College. Katznelson er udpeget på grund af hendes store viden om unge og uddannelse.

Lagt online: 12.06.2018

Professor er med i politisk nedsatte udvalg

I pressemeddelelsen udtaler bestyrelsesformand for VIA, Peter Sørensen, følgende om Noemi Katznelson:

"Noemi Katznelson, der senest er blevet medlem af VIAs nye bestyrelse, har blandt andet været forsker og projektleder på flere undersøgelser om uddannelsesområdet og om unge. Hendes forskning har konkret fokus på ungdom, uddannelse, udskoling, overgang til ungdomsuddanneler, erhvervsuddannelser, vejledning, motivation og udsatte unge.

Samtidig er Noemi Katznelson et kendt ansigt i den offentlige debat – særligt fra interviews med medier – ligesom hun med sin titel som professor og forskningsleder ved Center for Ungdomsforskning hos Aalborg Universitet deltager i mange politisk nedsatte udvalg".

Læs hele pressemeddelselsen på hjemmesiden for VIA University College.

yderligere information

• Professor Noemi Katznelson, Institut for Læring og Filosofi, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.
    Telefon: 9940 3433 , Mobil: 2068 6680, Mail: nka@learning.aau.dk
  • Link til Noemi Katznelsons AAU-forskningsprofil