AAU logo
Undervisere ved UCN gennemfører master-specialiseringforløb på AAU om Co Creation i uddannelse

Undervisere ved UCN gennemfører master-specialiseringforløb på AAU om Co Creation i uddannelse

36 deltagere fra Professionshøjskolen UCN i Aalborg gennemfører netop nu et videreuddannelsesforløb inden for området Co-Creation i videregående uddannelse. Deltagerne i uddannelsesforløbet er alle undervisere fra Sygeplejeuddannelsen og Business på UCN.

Lagt online: 11.04.2019

Deltagerne på videreuddannelsesforløbet er udpeget til ambassadører for andre undervisere i forbindelse med en større omstillingsproces på UCN i forhold til undervisningen. Det er intentionen, at studerende i højere grad skal indgå i samarbejdsrelationer i forhold til afviklingen af undervisningen.
 

Om undervisningen

Det er de to lektorer, Lone Krogh og Annie Aarup Jensen, der har stået for udviklingen og gennemførelsen af undervisningen. Forløbet foregår som en kombination af undervisningsindlæg og forskellige deltager-drevne aktiviteter. Når der er behov, tages videokonference i anvendelse. Det ene billede viser en videokonference-session med Dr. Cathy Bovill fra Edinburgh University, hvor hun holder forelæsning med titlen ”An international perspective on Co-creation of learning and teaching in Higher Education”.
 

Specialdesignet forløb

Udviklingen af dette specialdesignede videreuddannelsesforløb har fundet sted i form af en videreudvikling/tilpasning af modulet i Organisatorisk læring på Masteruddannelsen i Læreprocesser. Lektor Lone Krogh fortæller om forløbet:

-Vi er meget glade for at kunne stille dette specialdesignede forløb til rådighed for vores kolleger på UCN. På Institut for Læring og Filosofi oplever vi generelt stor interesse for at tilegne sig viden om og kompetencer inden for Co-Creation i uddannelsesverdenen, fortælle Lone Krogh og fortsætter.
 

kontakt instituttet

Hvis andre kunne være interesseret i at indgå samarbejde med instituttet om tilsvarende forløb, er man meget velkommen til at tage kontakt. Skriv til studienævnsformand Line Revsbæk på mailadressen revsbaek@learning.aau.dk

nyheder

Se listen