AAU logo

COLABORATORIUM

COLABORATORIUM

COLABORATORIUM er et studie- og forskningslaboratorie for studerende på kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser, Campus København og forskergrupperne SOUL, SEAL og RECREATE.
 

COLABORATORIUM

COLABORATORIUM

COLABORATORIUM er et studie- og forskningslaboratorie for studerende på kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser, Campus København og forskergrupperne SOUL, SEAL og reCreate.

COLABORATORIUM er et humanistisk forsknings- og studenterlaboratorium til udvikling og styrkelse af vores lærings-, undervisnings-, og forskningsmiljø. Vi tror på, at vi er afhængige af hinanden og at læring, tænkning og viden har specielt gode vilkår, når man mødes, taler med hinanden og lytter til hinanden. 


COLABORATORIUM er et eksperiment i sig selv og vil løbende eksperimentere med indretning, aktiviteter, undervisning, gæster og brugere. COLABORATORIUM er en re-konceptualisering af reCreates udstillingslab og er derfor stablet på benene sammen med professor Lisa Gjedde fra reCreate.

COLABORATORIUM er et sted, hvor man mødes omkring både formelle og uformelle studie- og forskningsaktiviteter. Vi vil i foråret 2016 kører en workshoprække hvor vi inviterer virksomheder og institutioner som har været praksissted for vores LFP-studerende. 

Rum og læring i COLABORATORIUM

Rum og læring i COLABORATORIUM

Vi har opbygget et sted med en anden stemning, atmosfære og brugsmuligheder, end der er at finde andre steder på universitetet. COLABORATORIUM er et sted, som lægger op til nye og andre samværs- og aktivitetsformer, end hvad man normalt finder i et universitetsbyggeri. Vi har skabt et alternativ til de mere traditionelle undervisningslokaler, grupperum og læsesale, der er at finde rundt omkring på universiteter i dag.

COLABORATORIUMs brugsmuligheder for studerende og undervisere/forskere spænder bredt. Rummet er transformerbart og kan derved danne rammen om forskellige slags aktiviteter. COLABORATORIUM kan fungere som ramme for større arrangementer, fx workshops, oplæg og undervisning. Samtidig kan COLABORATORIUM opdeles i tre/fire rum: to grupperum med borde og stole, højbordet til individuelt arbejde og det bløde hjørne.

COLABORATORIUM er blevet skabt i et samarbejde mellem to LFP-studerende Marie Louise Bjørn og Pernille Clausen Nymand, adjunkt Marie Martinussen og kunstner Kenneth Ruus Blankensteiner. 

HVORDAN FÅR JEG ADGANG TIL COLABORATORIUM?

Det gør du ved at skrive til mam@learning.aau.dk hvor du skriver dit studienummer og fulde navn.

HVORDAN BOOKER JEG MIG IND I COLABORATORIUM?

Alle – både studerende og undervisere/forskere - kan booke sig ind i ét af de to grupperum, og ellers er resten af pladsen – højbordet og det bløde hjørne - til ”drop-in”.
Booking gøres ved fysisk at møde op og skrive sig i kalenderen.

Booking af COLABORATORIUM og bookingregler

  • Vis hensyn til hinanden, derfor bedes I ikke booke flere dage frem.
  • Det er kun muligt at booke 14 dage frem.
  • Alle må overtage pladsen i grupperummene, hvis det bookede rum ikke er indtaget efter 15 min.
  • Gruppen kan max. booke en tid i fire timer i streg i tidsrummene kl. 8.30-12.30, 12.30 – 13.00 (pause), 13-17.
  • Ønsker I at booke hele rummet, skriv da til mam@learning.aau.dk

CoLABoratorium og aktiviteter

CoLABoratorium og aktiviteter

Forår 2016:
Workshopforløb om samarbejder mellem virksomheder og studerende i forbindelse med vores LFP-studerendes praksisforløb.

Se mere info om kommende arrangementer på facebook 

CoLABoratorium thinking and -doing

CoLABoratorium thinking and -doing

”Leave your ego outside with your jacket.”
”Here you’re not building up your ego, here you will co-build up a freer, sharper and more fun mind.”